Over ons

Op Speurtochtenplein.nl ontdek je de meest fantastische speurtochten voor kinderen! Met een keuze uit verschillende thema’s, organiseren wij het meest memorabele kinderfeestje voor jouw kind. Maar dat is niet alles, onze speurtochten zijn ook perfect voor gebruik op basisscholen, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang. Kies voor avontuur, plezier en onvergetelijke herinneringen met Speurtochtenplein.nl!

Wij begrijpen dat de voorbereiding van een kinderfeestje veel tijd kan kosten, maar bij ons staat een onvergetelijke dag voor jouw kind voorop. Daarom zijn wij altijd op zoek naar de leukste thema’s om jouw kinderfeestje een geweldige activiteit te geven.

Over Ons Foto

Even voorstellen

Bij ons, Jeroen & Sabrina, weten we als geen ander hoe lastig het kan zijn om het perfecte kinderfeestje te organiseren. Tijdens de voorbereidingen van het feestje van onze oudste dochter, kwamen we erachter dat er weinig geschikte speurtochten online te vinden waren. Dit was de inspiratie voor onze missie: andere ouders ontlasten van de zoektocht naar de perfecte speurtocht. Op onze website bieden wij printbare speurtochten aan met diverse thema’s, zodat jij je kunt richten op de feestvreugde en niet op de organisatie. Laten we samen een onvergetelijk kinderfeestje creëren!

Bekijk speurtochten