Uitleg

 

Aankoop voltooien

Navigeer naar onze “Speurtochten” pagina en blader door ons assortiment van spannende speurtochten. Kies de speurtocht die je wilt kopen en voeg deze toe aan je winkelwagentje. Volg vervolgens de instructies om je aankoop te voltooien en af te rekenen.

 

Orderbevestiging per mail

Na succesvolle betaling ontvang je een e-mail op het door jou opgegeven e-mailadres. Deze e-mail bevat alle nodige informatie voor het downloaden van je speurtocht. Zorg ervoor dat je de e-mail controleert in je inbox. Als je de e-mail niet binnen enkele minuten ziet, controleer dan ook je spam- of promotiemap.

 

Speurtocht downloaden

In de ontvangen e-mail vind je een downloadlink voor je aangekochte speurtocht. Klik op deze link om de speurtocht te downloaden naar je computer of mobiele apparaat. De speurtocht wordt geleverd in PDF-formaat, wat zorgt voor een printvriendelijke versie.

 

Speurtocht printen

Om van je speurtocht een tastbaar avontuur te maken, dien je de gedownloade PDF uit te printen. We raden aan om dik papier te gebruiken om de kwaliteit van de afdruk te waarborgen. Indien je geen dik papier voorhanden hebt, kun je karton als versteviging gebruiken.

 

Klaar om te starten

Met je geprinte en versterkte speurtocht gereed, sta je aan de start van je avontuur! Voordat je vertrekt, moet je nog je route bepalen, de pijlen uitzetten en opdrachtkaarten naar eigen keuze ophangen. Dan begint het echte avontuur: volg de aanwijzingen en uitdagingen, los raadsels en puzzels op, en ontdek nieuwe plekken.