FAQ

Wat is Speurtochtenplein.nl?

Speurtochtenplein.nl is een online platform waar je print vriendelijke speurtochten voor kinderen kunt vinden in verschillende thema’s. Deze speurtochten zijn ontworpen om kinderen op een leuke en interactieve manier bezig te houden tijdens feestjes, bijeenkomsten of gewoon als activiteit thuis.

Hoe werken de speurtochten van Speurtochtenplein.nl?

Onze speurtochten zijn digitaal beschikbaar en kunnen na aankoop direct worden gedownload en geprint. Elk speurtochtpakket bevat aanwijzingen, opdrachten en spelletjes die perfect zijn afgestemd op het gekozen thema. Volg de instructies en organiseer moeiteloos een spannende speurtocht voor kinderen.

Welke thema's bieden jullie aan?

Op Speurtochtenplein.nl streven we ernaar om een brede selectie van thema’s aan te bieden voor onze speurtochten. Momenteel hebben we al enkele spannende thema’s online staan, waaronder “Unicorn”, “Piraten” en “Spiderman”. Deze zijn direct beschikbaar voor aankoop en download. We begrijpen echter dat de smaak en voorkeur van kinderen divers is, en daarom werken we continu aan het ontwikkelen van nieuwe thema’s om ons aanbod uit te breiden.

Wij zijn altijd bezig om meer thema’s te creëren en deze online te plaatsen zodra ze klaar zijn voor gebruik. We willen ervoor zorgen dat elk thema zorgvuldig is ontworpen en getest, zodat de speurtochten een onvergetelijke ervaring bieden voor kinderen en hun begeleiders. We doen ons uiterste best om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en hen een scala aan keuzes te bieden.

Mocht het gewenste thema op dit moment nog niet beschikbaar zijn in ons assortiment, dan staan we klaar om je te helpen! We bieden de mogelijkheid om op maat gemaakte speurtochten te creëren op basis van jouw specifieke thema-ideeën. Houd er rekening mee dat de levertijd voor op maat gemaakte speurtochten ongeveer een week bedraagt.

We waarderen je geduld en ondersteuning terwijl we blijven werken aan het toevoegen van nieuwe en boeiende thema’s aan ons assortiment. Blijf onze website in de gaten houden voor updates en aankondigingen van nieuwe speurtochten!

Voor welke leeftijd zijn de speurtochten geschikt?

Onze speurtochten zijn ontworpen voor kinderen van ongeveer 4 tot 10 jaar oud. 

Moet ik speciale software hebben om de speurtochten te openen?

Nee, je hebt alleen een PDF-viewer nodig om de speurtochten te openen en af te drukken. De meeste apparaten hebben standaard al een PDF-viewer geïnstalleerd. Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je gemakkelijk gratis PDF-viewers online vinden en installeren.

Kan ik de speurtochten hergebruiken?

Ja, absoluut! Nadat je een speurtochtpakket hebt gekocht, kun je het zo vaak als je wilt printen en gebruiken voor verschillende gelegenheden. Bewaar de bestanden dus goed. De downloadlink die je per mail ontvangt is een week geldig.

Zijn de speurtochten geschikt voor groepen?

Ja, onze speurtochten zijn ideaal voor groepen kinderen. Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, een schoolactiviteit of een buurtbijeenkomst, onze speurtochten zorgen voor plezier en betrokkenheid bij de hele groep.

Zijn er aanvullende benodigdheden nodig voor de speurtochten?

De meeste benodigdheden die nodig zijn voor de speurtochten zijn gemakkelijk verkrijgbaar en vaak dingen die je al in huis hebt, zoals papier, pennen, stiften en kleine prijsjes voor deelnemers. 

Kan ik mijn eigen aanpassingen doen aan de speurtochten?

Hoewel we begrijpen dat je de speurtocht persoonlijker wilt maken, willen we verduidelijken dat de speurtochten en bijbehorende personages al zorgvuldig zijn ontworpen en samengesteld om de beste ervaring te bieden. Hierdoor zijn aanpassingen aan de bestaande speurtochten en personages niet mogelijk.

Echter, als je een unieke en op maat gemaakte speurtocht wilt creëren, bieden we de optie van “Op Maat Gemaakt”. Hierbij kun je jouw specifieke wensen en ideeën aan ons doorgeven. Ons team zal dan samenwerken om een speurtocht te ontwerpen die volledig is afgestemd op jouw behoeften en thema-voorkeur. Houd er rekening mee dat op maat gemaakte speurtochten speciale aandacht en creatie vereisen, dus de levertijd voor deze optie is ongeveer een week.

Hoe kan ik een speurtochtpakket kopen?

Het bestellen van een speurtochtpakket is eenvoudig. Ga naar onze speurtochten, blader door de beschikbare thema’s, selecteer het gewenste pakket, voeg het toe aan je winkelwagen en volg de instructies om af te rekenen. Zodra de betaling is voltooid, kun je het speurtochtpakket direct downloaden en beginnen met plannen!

Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

Heb je een vraag die hier niet wordt beantwoord? Geen zorgen! Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier en we helpen je graag verder. Jouw tevredenheid is onze prioriteit!