Verzenden & Retourneren

Wat is de verwachte levertijd voor mijn bestelling?

Als u besluit om een speurtocht per post te bestellen, zorgen wij ervoor dat uw pakketje nog dezelfde dag wordt verzonden als u op een werkdag vóór 17.00 uur bestelt. We maken gebruik van de betrouwbare pakketdienst van PostNL. 

De levertijd bedraagt 1-2 werkdagen. We streven ernaar om uw avontuur zo snel mogelijk bij u thuis te bezorgen

Overweeg je om onze speurtochten digitaal aan te schaffen? Zodra je de bestelling plaatst, ontvang je de speurtocht direct in je e-mail. Je hebt dan meteen de mogelijkheid om de speurtocht uit te printen en direct van start te gaan met het avontuur. Gemakkelijk en direct plezier!

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn gratis

Retourneren & Annuleren

Speurtocht per post ontvangen en niet tevreden?
Heb je jouw speurtocht per post ontvangen en wil je deze retourneren? Geen probleem! We begrijpen dat dingen soms anders uitpakken dan verwacht.

Volgens de wetgeving van Nederland beschikt de consument bij onze webshop over het recht om binnen een termijn van 14 dagen, zonder opgaaf van reden, een artikel te retourneren. Dit wordt ook wel het herroepingsrecht genoemd. In geval van uitoefening van dit recht, dient de consument de volgende stappen te volgen:

  1. De consument dient de retour aan te melden via e-mail naar info@speurtochtenplein.nl en het product, samen met alle geleverde toebehoren en de bijgesloten pakbon, in de originele staat en verpakking te verpakken.
  2. Het product dient vervolgens te worden verzonden naar het adres: Speurtochtenplein.nl – Lisdodde 106 9521HN Nieuw-Buinen
  3. De kosten voor retourzending vanuit de locatie van de consument naar de webwinkel zijn voor rekening van de consument zelf. Voor de exacte tarieven wordt verwezen naar de website van de gekozen vervoerder.

Na ontvangst en controle van het geretourneerde product zal het volledige orderbedrag worden gecrediteerd. Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen een termijn van 14 dagen na aanmelding van de retour, mits het product in goede staat is ontvangen, terugstorten.

Digitale producten

Na aankoop van een van onze speurtochten, wordt het bestand direct naar het door de klant opgegeven e-mailadres verzonden. Dit biedt de klant de mogelijkheid om meteen aan de slag te gaan met de speurtocht. Echter, in verband met de directe toegang tot de bestanden na aankoop, geldt er voor deze digitale producten geen herroepingsrecht.

Dit betekent dat de klant niet in staat is om het product te retourneren en geld terug te vragen. De verkoop wordt hiermee na succesvolle betaling definitief beschouwd. Het is daarom van groot belang dat de klant zich ervan bewust is dat eenmaal gekocht, er geen mogelijkheid is om het product terug te sturen.